sunnuntai 7. syyskuuta 2014

Lupaathan pakastaa kunnes kuolema meidät erottaa?

Sain noin vuosi sitten perheeltäni lahjaksi arkkupakastimen. Lahja oli kyllä enemmän kuin täydellinen, sillä karvalakkimallin jääkaapissani ei ole tietoakaan edes pakastelokerosta. Mutta kuten kaikki tietävät, on ulkoiseelta olemukseltaan arkkupakastin kauneinta mitä keittiön nurkassa voi nähdä.

Löysin tässä taannoin Facebookista keskustelun aiheesta, kuinka ihmiset ovat koristelleet tai piilottaneet mm. pakastimia, tiskikoneita ja jääkaappeja keittiössään. Tätä ennen ei pieneen mieleenikään ollut juolahtanut, että näitä voisi jotenkin muokata. 

Pari aikaa myöhemmin löysin Tuurin kyläkaupasta DC-fixiä (68 x 200 cm 14,99e) ja ajattelin, että nyt saa valkoinen rohjo väistyä! DC-fixihän on siis kuviollista kontaktimuovia, joten itse asentaminen ei ollut vaikeaa. Mitä nyt kului muutama epätoivonkyynel, pari kuppia kahvia ja lukuisat sadan kilometrin säteelle kajahtaneet huudot "MÄ VIHAAN ILMAKUPLIA!".

Lopputulos on kuitenkin enemmän kuin hyvä! Jos vielä jonain päivänä eteen pamahtaisi mustaa DC-fixiä, jolla saisi kannenkin laitettua, olisin erittäin iloinen. Siihen asti aion pakastaa suurella ylpeydellä ihan vain tätä!


6 kommenttia:

  1. Hellou :) jonkun googlen vinkin kautta päädyin tätä sinun blogia lukemaan ja yövuoron ratoksi hauskaa luettavaa onkin :)

    VastaaPoista
  2. Hahaa, kiitos! :) Mukava kuulla että joku on saanut yövuoroon piristystä tästä!

    VastaaPoista
  3. täälläkin yövuorossa eksyin katselemaan :)

    VastaaPoista
  4. Etolassa on tuota mustana :) http://www.etola.net/Tuoteryhma/sisustusmuovit1

    VastaaPoista
  5. Ihana ja hauska blogi. Etolassa on mustaa muovia, jolla voit päällystää kannen ;)

    VastaaPoista
  6. Ihana kuulla että olette tykänny lukea tätä! :) Ja kiitos paljon vinkistä, pitääkin laittaa tässä joku kerta tilaukseen! :)

    VastaaPoista